Boekenweekend ’21 – Literaturen met Herman Brusselmans, Marc Didden en Emmy d’Arc.

Foto: Koen Broos

Het Hamse Boekenweekend zal er dit jaar wat anders uitzien. Dat wil echter geenszins zeggen dat er geen Literatuur met grote L op het programma staat. Boekenweekend ’21 wordt een reeks literair – muzikale evenementen, met name ‘Literaturen’.

We starten op vrijdag 15 oktober om 20.00 met niemand minder dan Herman Brusselmans & Marc Didden. Brusselmans bracht onlangs zijn literaire hoofdpersonage Louis Tinner weer tot leven in zijn nieuwste roman ‘Maanlicht van een andere planeet’. Marc Didden (o.a. filmregisseur, scenarist, columnist en Brussel-chroniqueur met ‘Een gehucht in een moeras’) zette zijn gedachten en beschouwingen op papier in ‘Een redelijk leven’. Een pittig duo in dialoog over taal, acteren, ooit en nu en de kleine kantjes van het leven.

Foto: Jordan Vanschel

Dit alles in symbiose met zangeres/gitariste Emmy d’Arc wordt een avond die alle zintuigen weet te prikkelen. Zij brengt eigen nummers en covers van o.m. Bruce Springsteen, Eddie Vedder en Johnny Cash. Laat je raken door haar muziek en doorleefde volle stem en de wereld zal er even heel anders uitzien.

Kom ook  ‘Literaturen’ op vrijdag 15 oktober om 20.00 CC Jan Tervaert Kaaiplein 34, Hamme

De inkom is gratis. Wel reserveren vanaf 29/08 via www.jantervaert.be

Literaturen is een initiatief van Boekenweekend Hamme.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


5 − = three