Welkom Partners

Beste partner,

Jaarlijks organiseert het Boekenweekendcomité het Boekenweekend. Met Hamme als uitgangspunt wilt het Boekenweekend een zeer divers schrijverslandschap in de kijker zetten.

De vorige edities werden steeds bijzonder gesmaakt door een breed publiek, waardoor we jaarlijks ongeveer 2000 bezoekers mogen ontvangen. Ook bij de auteurs stellen wij een groeiende belangstelling en aanstekelijk enthousiasme vast. Het Boekenweekend heeft dus duidelijk de wind in de zeilen.

In onze communicatiemap vindt u meer uitleg over onze werking en visie. Wij hebben inmiddels ook een literair schoolprogramma op maat van de Hamse leerlingen, zodat wij ook daar ons steentje bijdragen.

Omdat wij exclusiviteit absolute voorrang geven en nog geen partner hebben uit uw branche, hebben wij vrijblijvend aan u gedacht. Wij garanderen dat uw product/logo goed zichtbaar zal zijn, zowel in de zaal van het Boekenweekend als in de pers. Wij betrekken ook onze partners zo dynamisch mogelijk bij het Boekenweekend. We proberen een directe link te creëren tussen onze partners en het publiek met behulp van verschillende communicatiekanalen: een dynamische pagina op onze website, weekbladen en visibiliteit in het straatbeeld.

U vindt alles terug in onze communicatiemap, maar we zijn ook bereid om het persoonlijk te verduidelijken.

Wij hopen snel iets van u te horen en hopen op een constructieve samenwerking.

U kan ons contacteren via volgend telefoonnummer ( … ) Of via mail (…)

Boekenweekend Hamme vzw

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


four × = 16