Impressie van Herman Brusselmans over het Boekenweekend 2012

Herman BrusselmansVoor mij was het, recent in oktober van 2012, de vijfde keer dat ik medewerkte aan het Boekenweekend, en hoewel ook de vier vorige afleveringen volgens m’n geheugen heel geslaagd waren, was dit een absolute topeditie, ook al omdat er speciale aandacht aan mijn persoon werd geschonken, en er aldus vrienden van mij waren uitgenodigd (Tom Lanoye, Herman Koch, Christophe Vekeman, Renske de Greef), wier aanwezigheid ik bijzonder op prijs stelde. Ik ben van oordeel dat, op het culturele vlak, onder andere het Boekenweekend Hamme uittilt boven het niveau van ontelbare andere gemeenten. Ik wens de organisatoren voor de toekomst derhalve nog veel succes toe.

– Herman Brusselmans –

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


× three = 9