Workshop Special Happy Balls

Zondag 18 oktober / 11:00 / €15 / vooraf inschrijven noodzakelijk: info@boekenweekend.be

Heb je altijd al iets speciaals op tafel willen toveren of ben je een grote fan van gehaktballen? Is op (een van) die vragen het antwoord ‘ja’, dan nodigen wij jou graag uit voor een kookworkshop met de meester der gehaktballen: Wim Ballieu!

Wim Ballieu is gekend van talrijke kookprogramma’s zoals ‘Goe Gebakken’ op VIER, ‘Lust For Life’ op EEN en ‘Van Alle Markten Thuis’ op LIBELLE-TV. Ook heeft hij zijn receptgeheimen onthuld in de kookboeken ‘The Meatball Book’ en ‘Gehakt’. Moest dat nog steeds geen belletje laten rinkelen, dan doet zijn befaamde restaurant ‘Balls & Glory’ dat wel. Daar serveert hij de ’s werelds allerallerallerlekkerste gehaktballen. 

Onder begeleiding van Ballieu is het op zondagochtend echter jouw beurt om in de kookpotten te roeren. Daar leer je de kneepjes van het vak en mag je achteraf je eigen creatie oppeuzelen. 

WANNEER?

De workshop vindt plaats op zondag 18 oktober vanaf 11u00.

HOE INSCHRIJVEN?

Je kan jezelf tot 10 oktober 2015 inschrijven door een mailtje te sturen naar info@boekenweekend.be en het inschrijvingsgeld (15 euro per persoon) te storten op het rekeningnummer: BE38 7370 3352 6172. Belangrijk hierbij is jouw naam + ‘workshop koken te vermelden. Na jouw inschrijving ontvang je een bevestiging. 

Wij willen jou ook verzoeken tijdig in te schrijven, gezien de groep beperkt is tot 40 personen. Zodra de workshop volledig bezet is, kom je op de wachtlijst terecht.